Hud behandling

Hudfornyende behandling hjelper mot ulike hudtilstander, slik som pigmentering, solskader, akne, porer, arr, aldringstegn, fine linjer, ujevn hudstruktur, og for å gi glød.

Mer informasjon

Massasje og copping

Muskelterapi og massasje for å fjerne smerter i rygg, skuldre, nakke, hofter og knær eller hele kropp. Det løser opp spenninger i muskulaturen, og reduseres smerter, anspenthet og låsninger.

Mer informasjon

Permanent Make-up

PMU er en behandling som gir semi-permanent makeup av blant annet bryn, lepper og eyeliner for noen som har lite hårvekst eller asymmetriske bryn, eller lite pigment og asymmetriske lepper.

Mer informasjon

hårfjerning

Med markedets beste lasere for hårfjerning - diodelaseren og alexandritelaseren - kan vi enkelt og effektivt fjerne uønsket hårvekst alle steder på kroppen. Vi tilbyr deg gratis konsultasjon!

Mer informasjon

Kroppens konturering

Body contouring refererer til metoder som bidrar til å gå ned i vekt og forbedre hudens utseende og tekstur. Kroppskonturering kan omfatte oppstramming av overflødig hud på ulike deler av kroppen.

Mer informasjon

Ansiktsløft

En ikke-kirurgisk ansiktsløftning brukes til å skape et yngre utseende i ansiktet. Denne metoden kan redusere slapp hud. Det kan også hjelpe jevne hudfolder på kinnene og kjevelinjen.

Mer informasjon

Estetikk for menn

Vi tilbyr alle slags behandlinger når det gjelder hud, hår, skjønnhet og massasje til menn med trygg og gode resultater. Kontakt oss for mer informasjon!

Mer informasjon